Besiktning av kontor

Foto av Lex Photography pu00e5 Pexels.com
Ny central
Armaturer
Lager

Borås

Besiktning

Så länge jag befann mig på stigen gick jag snabbt, men när jag kom till den svarta stranden var jag tvungen att springa. För tidvattnet flödade nu nästan, och för att komma igenom med mitt pulver torrt mellan bränningen och den branta backen behövde jag använda all min snabbhet. Som det föll sig fick vattnet mig till och med på knä, och jag var nära att trilla på en sten. Det faktum att jag hade så bråttom, och havets fria luft och lukt, höll hela tiden mitt humör uppe, men när jag väl nådde skogen och började ta mig uppför stigen tog jag det lättare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s